TIME TO MEET

Hoi, mijn naam is Eefje en ik ben de make-up artist achter Time to shine. Iedere vrouw is uniek, en heeft haar eigen kracht, ik vind het daarom juist leuk dichtbij de persoon zelf te blijven. En al houd ik van een goede make-up statement zoals een perfect gestifte lip of een sprekende oogmake-up, ik kan ook wegsmelten bij een minimalistische naturel look. Qua haar word ik blij van vrouwelijk haar, beachy slag én mooie losse vlechten. Ik heb door mijn ervaring als visagist bij Skins Cosmetics en met Time to Shine veel vrouwen in mijn stoel mogen ontvangen, het geeft me echt enorm veel energie, als ik een vrouw stralend de deur uit zie gaan.

Andere mensen blij maken, daar word ik oprecht héél blij van. En omgekeerd dat jij vertrouwen in mij hebt, dat is eigenlijk het aller belangrijkste, want alleen als dit goed voelt kun jij zorgeloos vol zelfvertrouwen shinen op dat éne belangrijke moment.

Neem daarom gerust contact op, voor al je vragen of gewoon voor een gesprek zodat je mij ook beter leert kennen. Ik hoop je te ontmoeten!

Liefs Eefje

MIJN TIJDLIJN

Met mijn persoonlijke hoogtepunten:

Geboren in Born -> Opgegroeid in Kaatsheuvel -> Verhuisd naar Amsterdam -> House of Orange make-up school -> Mogeen hairstyling -> Freelancer haar & make-up -> Visagist  @ International make-up merk -> Zoveel mogelijk van de wereld zien -> Visagist @ Skins cosmetics Amsterdam -> Geboorte zoon Jack Lewis -> Rondreis Australië/ Nieuw-Zeeland  -> Geboorte dochter Sammie Lou -> Droomhuis Laren NH -> Skins cosmetics Laren -> Verloofd met Rodney -> Mijn passie Time to Shine 

CONTACT

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust even contact op voor alle mogelijkheden en prijzen.

meer info